Your Highness

vrijdag: 21:15 - 22:15

Your Highness rees uit de moerassen van het Antwerpse met een doe-het-zelf instelling waar Roger nog iets van kan leren. Met hun eerste album in 2011 walsten ze over de underground scene in België en daarbuiten.
Nieuwe releases kwamen in 2012 en 2014 met een EP en LP. De positieve respons bracht hen op plaatsen als Desertfest, Ieperfest, Rock Herk en Antwerp Metal Fest.
Hun schrijftalent kent geen grenzen en in 2015 kwam City In Ruins uit, een album volledig geschreven en opgenomen in datzelfde jaar. Ze werden Artist in Residence in de Trix in Antwerpen en tourden langs Roadburn, Groezrock, Graspop, Into the Void, Akkerpop enz.
In 2016 waren ze een van de favorieten die gekozen werden door Franky De Smet-Van Damme wanneer hij op Graspop zijn favoriete line up mocht opstellen voor de Metal Dome. Datzelfde jaar bracht Your Highness 'The Quietus' uit. Een speciale plaat met slecht één song van meer dan 20 minuten.
De bassist zal alleszins goed zweten aangezien hij net zal gedaan hebben met de set van zijn andere band 'Bark'. Wij kijken er alleszins naar uit.

YH