Welcome to Holyland

zaterdag: 15:00 - 15:40

Na de splitsing van hun experimentele postdoomband "Zeus Walks the Earth", besloten Geert (bas) en Wim (gitaar) om iets nieuws te beginnen. Deze keer gaat het om een ​​meer sludgy geluid van een stenen geluid, traag en zwaar. Drummer Sylvester en zanger / gitarist Glenn waren de laatste twee ontbrekende stukken.

Van bij het begin probeerde de band een balans te vinden tussen zware riffs en atmosferische soundscapes. Denk Conan, Bongripper, Yob, ... Dit zijn slechts enkele van de bands die duidelijk een bron van inspiratie zijn geweest.

In mei 2017 besloot Glenn de band te verlaten. Wim nam de microfoon over en een gitarist werd gevonden in Pieter, een oude vriend die vroeger gitaar speelde in "Zeus Walks the Earth". De terugkeer van de verloren zoon.
Met deze nieuwe line-up maakten ze de laatste paar details over de songs af en namen ze deel aan Studio 195 van Patrick Delabie.
Vier nummers werden live opgenomen en resulteerden in een vrij rauwe / zware en natuurlijk klinkende demo, die 18 mei 2018 werd uitgebracht.

"De zuiverste van lelijke, stuiterende, sludge. Dit is wat je familie en buren zullen leren vrezen "is slechts een van de reacties op sociale media nadat de demo werd uitgebracht.

Met Welcome to Holyland steunen we traditiegetrouw onze lokale scene. Deze Aalsterse band brengt je stonerdoom van de bovenste plank.

Welcome