Tweede lading nieuwe namen

Announc2

Zoals beloofd de nieuwe namen deze maand. Met Welcome to Holyland steunen we traditiegetrouw onze lokale scene. Deze Aalsterse band brengt je stonerdoom van de bovenste plank.
My Diligence is onze ontdekking van dit jaar. Een stonerband uit Brussel die graag wat sludge erbij haalt. Op 30 januari stelden ze met succes hun nieuwste album voor in de Botanique. We waren erbij en zwaar onder de indruk. We mogen hen jullie niet onthouden.
De headliner voor vrijdag kennen jullie reeds. Bij deze serveren we jullie ook die van zaterdag. Met Evil Invaders zijn we fier één van de topbands uit Belgisch metalland naar Aalst te kunnen halen. Pure trashmetal zoals je die begin jaren '80 in de Bay Area te horen kreeg. Voor hun jonge leeftijd hebben ze reeds een palmares om u tegen te zeggen. Top vijf Belgische metalbands uit de Benelux volgens Rock Tribune. Internationale festivals van de mainstage op Graspop tot Wacken Open Air. Met de nu gekende 6 bands zal het genieten worden op de Pupillen en er komen er nog 6! O ja, de tickets zijn online!