Tangled Horns - aftershow @ Cosa Nostra!

vrijdag: 00:00 - 00:45

Toen Tangled Horns twee jaar geleden 'Immovable Object' op de mensheid losliet, wees de band erop dat dit het eerste deel van een duologie zou zijn. Beide albums zouden elkaars tegenhanger of tegendeel zijn. 'Unstoppable Force' zou een veel energieker en agressiever album worden dan zijn zware voorganger. Dat was geen bedreiging, het was een belofte.
De zware stoner waar de band mee geflirt heeft, maakt nu plaats voor een meedogenloze vastberadenheid die doet denken aan de energie van de jaren '90 grunge. Een ritmesectie die erin slaagt om tegelijkertijd verfijnd en donderend te spelen, gitaargeweld dat het sonische equivalent is van een felle en onverwachte linkse hoek op de kaak, dat is waar Tangled Horns in 2016 voor staat. Een frontman die niet aarzelt om zichzelf volledig te verliezen in nummers die net zo meeslepend zijn als ze dynamisch zijn en je hebt een idee wat je kunt verwachten.

Gedeelde podia met Atomic Bitchwax, Clutch, Barones, Fu Manchu, Graveyard, Lonely Kamel, Saviors, Danava, Radio Moscow, Farflung, Royal Thunder, Tweak Bird en andere geweldige rock-bands! Nam de podia in Trix, Vooruit, De Casino, 013, Tivoli, Effenaar, ... speelde Groezrock, Roadburn, Desertfest Belgium, Into The Void, Antwerp Metal Fest, ... en vele anderen.

TH