Line up is compleet!

final

8 mei 2019, op deze woensdag maken we met plezier de laatste namen bekend van ons festival. De zomer mag dan ook stilletjesaan gaan komen en daarmee ook het goed weer.

Voor het derde jaar op rij een Nederlandstalige rockband met humoristische knipoog. Na Fleddy Melculy en Belgian Asociallity geven we jullie Amörtisseur. Het is dit jaar ook de enige coverband op ons festival. Motörhead in het Antwaarps. Een stem zo prachtig rauw als die van Lemmy, een harde, snelle set die zo over het plein walst.
Een band die op muzikaal vlak een energieke mix brengt van doedelzak, banjo, punkrock en Keltische invloeden, met als voornaamste invloeden Dropkick Murphys, Pipes and Pints, Real McKenzies en anderen, dat zijn de Black Tartans. Herrezen uit de as van de voormalige Clan met vol podium en een muzikale bom.
En dan...
Zet u schrap voor de metalen waanzin van Johnny Jailbait en Sofie the Trophy, aka Goe Vur In Den Otto! We sluiten Blender UnderCover af met het meest legendarische DJ-duo in Belgisch metalland! Dat is toch gewoon de kers op deze line-up-taart?

We wensen jullie een fantastische festivalzomer en zorg dat je tijdig je tickets hebt om in september bij ons Aalst met een dik feestje af te sluiten!