Info

Wat

Blender UnderCover is een alternatief rockfestival in het midden van Aalst. Blender UnderCover is de opvolger van het indoor Blender Festival.

Wanneer

Het festival gaat dit jaar door op vrijdag 6 en zaterdag 7 september. De uren worden later bekend gemaakt.

Toegang

De toegang is niet langer gratis. Hier vind je alle info over tickets en toegangsprijzenHou zeker onze twitter-account en facebookpagina in de gaten, want vol = vol!

Eten en drinken

Uw pintjes worden fris getapt aan een van onze togen. Je drank haal je met jetons die je aan de kassa kan kopen of hier op onze website. Er is ook een eetstand. Ronny's Burgers  (ism vzw Rock'nLoad Concerts en vzw Hambiance) is onze eigen hamburgerstand zoals je die enkel op Oilsjt Omploft vindt. .

Sanitair

Zoals elk jaar zorgen we voor een mooie toiletcontainer voor jullie gemak. Net als vorig jaar is deze gratis en net als vorig jaar rekenen we op jullie om deze proper te houden!!

Meewerken

Een festival als het onze staat of valt met z’n medewerkers. Elk jaar mogen we rekenen op een prachtig team van gemotiveerde vrijwilligers. Zij streven steeds naar een prachteditie. Zin om het team te versterken aan de toog, kassa, security, ingang, opbouw, afbraak, promo enz? We bieden je gratis toegang, spijs, drank, een crew t-shirt en eeuwige vriendschap. De aanmeldingen voor deze editie zijn afgesloten. Voor meer info kan je mailen naar info@blenderfestival.be

Kraampjes en foodtrucks

Ben je geïnteresseerd om op onze festivalmarkt te staan? Stuur ons dan gerust een mailtje voor de voorwaarden.