Rules

Rules of engagement

Toegangsbandje
Dit jaar is de toegang betalend. Je hebt dus een ticket nodig of betaalt aan de ingang. Iedere bezoeker krijgt een toegangsbandje. Hou dit zeker aan, want wanneer het maximum aantal is bereikt, geraak je enkel nog met dat bandje binnen. 
Openingsuren:
Vrijdag: van 15u30 tot 23u15 zonder bandje. Vanaf 24u sluit de ingang voor iedereen.
Zaterdag: van 14u30 tot 23u15 zonder bandje. Vanaf 24 sluit de ingang voor iedereen.

De togen en het terrein sluiten elke dag definitief om 00u30. Dan wordt iedereen gevraagd het terrein te verlaten.

Twitter en Facebook
 Hou onze accounts goed in het oog! Wanneer het plein vol is, gaat de toegang onherroepelijk dicht!

Armed and kinky
Wapens kunnen een domper zetten op het plezier maken. Breng ze dus niet mee. O ja, ze zijn ook bij wet verboden.

Drugs, druuugs!
 Ook soft- en harddrugs zijn bij wet verboden en laten we dus niet toe. Onze burgemeester houdt er ook niet van en is zelfs ten oorlog getrokken. Wij willen enkel feest en geen oorlog. Laat die dingen dus thuis en drink rustig een pintje.

Eten en drinken
 We hebben togen en een eetstand. Je hoeft dus echt zelf geen drank of eten mee te brengen. We laten je dan ook niet binnen ermee. Opgelet! merken we dat je eigen drank mee hebt en je wil dit niet afgeven of weggooien, dan kan je van het terrein worden gezet.

Er is geen leeftijdsgrens om het festival te bezoeken.
Maar gebruik je gezond verstand bij luide muziek en kleine kinderen. We verkopen geen bier onder de 16 jaar en om aan onze cocktailbar te bestellen moet je 18 jaar zijn. Dat is niet enkel logisch maar is ook wettelijk verplicht. Bestel je drank voor minderjarigen, dan ben je niet enkel verantwoordelijk, maar dat is ook strafbaar. De toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis. Zorg dat je de leeftijd kan aantonen aan de ingang.

Wil je de optredens en andere rare zaken filmen?
 Trek je graag foto’s? Hoe meer hoe liever! We vragen enkel om ons niet te vergeten taggen op Facbook, Twitter, Intagram enz. Ben je gek van #? Je vindt ons bij #BU19. Breng je professioneel camera-materiaal mee of iets dat er naartoe gaat? Dat lijkt ons geen goed idee, want het is zonde om zo’n dure dingen te verliezen.

Wildplassen Onze toiletten zijn gratis (!)
 We voorzien naast de container ook nog een plaszuil. Wildplassen zorgt overal voor stank, vuile straten, gevels en hekkens. Als je met gratis toiletten toch gaat wildplassen, ben je waarschijnlijk in die toestand dat je schoenen en broek ook gaan volhangen.  Doe dat dus gewoon niet en wees een goede vriend: hou tegen wie het wel wil doen. En die toiletten? Hou ze gratis…..hou ze proper….net als vorig jaar….dank u daarvoor trouwens

Pijntje?
De ehbo bevindt zich links aan de nooduitgang en zal aangeduid staan. . Heb je nood aan plakkertje of heb je je serieus pijn gedaan? Spreek iemand van de crew aan. Zij helpen je verder. Bij de plakkers zorgen we voor leuke prentjes.

Verzorgde kledij
 We hebben graag dat iedereen verzorgd is. Hoe dat eruit ziet? Dat weten we ook niet. Dat mag je zelf bepalen. Wil je als een fles ketchup komen? Doe dat gewoon!

Glas
….kan breken. Gebroken glas is scherp. Scherpe dingen kunnen pijn doen. Glas is verboden.

Affiches en flyers
Wil je promo voor je event voeren? Dat kan. Neem contact met info@blenderfestival.be. Wij zorgen voor een plaats voor je affiche.  Affiches die zonder toestemming worden opgehangen, worden zonder pardon verwijderd! Flyers zijn verboden. We denken aan het milieu en laten zelf al jaren geen flyers meer drukken. Flyers zijn zooo 20ste eeuw.

Meewerken
Ge moest al bezig zijn dedju! Elk jaar mogen we rekenen op een prachtig team dat steeds streeft naar een prachteditie. Zin om het team te versterken aan de toog, kassa, security, ingang, opbouw, afbraak, promo enz? We bieden je gratis toegang, spijs, drank en crew t-shirt. Je kan je hier aanmelden voor de crew.