Info

Wat

Blender UnderCover is een alternatief muziekfestival in het midden van Aalst. Je vindt er zowel coverbands als originele ontdekkingen. Naast muziek vind je er ook steeds heel wat randanimatie. De Andere Wereld wordt dit jaar weer een kunstexpositie. . Blender UnderCover is de opvolger van het indoor Blender Festival.

Wanneer

Het festival gaat dit jaar door op vrijdag 6 en zaterdag 7 september. De uren worden later bekend gemaakt.

Toegang

De toegang is niet langer gratis. Binnenkort volgt meer info over de ticketverkoop. Hou zeker onze twitter-account en facebookpagina in de gaten, want vol = vol!

Eten en drinken

Uw pintjes worden fris getapt. We zijn een gratis festival, dus de inkomsten die we hieruit halen zijn broodnodig! Er is ook een eetstand. Ronny's Burgers onze eigen hamburgerstand zoals je die enkel op Oilsjt Omploft vindt. .

Sanitair

Zoals elk jaar zorgen we voor een mooie toiletcontainer voor jullie gemak. Net als vorig jaar is deze gratis en net als vorig jaar rekenen we op jullie om deze proper te houden!!

Meewerken

Een festival als het onze staat of valt met z’n medewerkers. Elk jaar mogen we rekenen op een prachtig team van gemotiveerde vrijwilligers. Zij streven steeds naar een prachteditie. Zin om het team te versterken aan de toog, kassa, security, ingang, opbouw, afbraak, promo enz? We bieden je spijs, drank en crew t-shirt een eeuwige vriendschap. Binnenkort kan je je aanmelden voor de crew. Nog even geduld.

Kraampjes en foodtrucks

Ben je geïnteresseerd om op onze festivalmarkt te staan? Stuur ons dan gerust een mailtje voor de voorwaarden.