Info

Wat

Blender UnderCover is een alternatief muziekfestival in het midden van Aalst. Je vindt er zowel coverbands als originele ontdekkingen. Naast muziek vind je er ook steeds heel wat randanimatie. De Andere Wereld wordt dit jaar een heuse kunstexpositie. Kom zeker naar de opening tijdens ’t Vieruurtje op vrijdag. Blender UnderCover is de opvolger van het indoor Blender Festival. Omdat onze vijfde verjaardag vieren, doen we er dit jaar een dagje bij!

Wanneer

Het festival gaat dit jaar door op vrijdag 7 en zaterdag 8 september. De poort gaat telkens om 15u open.

Toegang

De toegang is gratis en iedere bezoeker krijgt een toegangsbandje. Voor elke dag is er een andere kleur van bandje. Wil je op overhand zeker zijn dat binnen raakt? Registreer je toegangsticket dan hier gratis! Hou het bandje zeker aan, want wanneer het maximum aantal is bereikt, geraak je enkel nog met dat bandje binnen. Hou zeker onze twitter-account en facebookpagina in de gaten, want vol = vol!

Eten en drinken

Uw pintjes worden fris getapt. We zijn een gratis festival, dus de inkomsten die we hieruit halen zijn broodnodig! Er is ook een eetstand. Ronny's Burgers onze eigen hamburgerstand zoals je die enkel op Oilsjt Omploft vindt. .

Sanitair

Zoals elk jaar zorgen we voor een mooie toiletcontainer voor jullie gemak. Net als vorig jaar is deze gratis en net als vorig jaar rekenen we op jullie om deze proper te houden!!

Meewerken

Een festival als het onze staat of valt met z’n medewerkers. Elk jaar mogen we rekenen op een prachtig team van gemotiveerde vrijwilligers. Zij streven steeds naar een prachteditie. Zin om het team te versterken aan de toog, kassa, security, ingang, opbouw, afbraak, promo enz? We bieden je spijs, drank en crew t-shirt een eeuwige vriendschap. Je kan je hier aanmelden voor de crew.

Kraampjes en foodtrucks

Ben je geïnteresseerd om op onze festivalmarkt te staan? Stuur ons dan gerust een mailtje voor de voorwaarden.