The Father, The Son and the Holy Simon

zaterdag: 20:15 - 21:05
The Father, The Son and the Holy Simon

In het begin was er het woord en het woord maakte geluid... en zie: de eerste muzieknoot was geboren! In het plan van de Almachtige werd gemaakt: een Vader, een Zoon en een Heilige Simon. De goddelijke missie was om de hardste noot te kraken in de enige manier waarop het kan worden gekraakt: als een oorverdovend powertrio met een mix van roots en fastforward rock'n'roll geserveerd met slijk en vergif.
De Vader, de Zoon en de Heilige Simon zijn het ultieme bewijs dat triniteiten niet alleen bijbels zijn! Komaan, niets in deze wereld rockt meer dan een fatsoenlijke powertrio.
Buitenbeetjes? Reken maar van Yes!
Kurt 'The Father' Van den Bossche, Linard 'The Son' Van den Bossche en 'The Holy' Simon Ruyssinck vormen een Blues Rock band uit Denderhout (België), sinds 2006. In 2008 brachten ze een eerste titelloze mini-cd uit. Eind 2010 volgde een eerste full CD '14 Rounds No Rules'. Op 21 februari 2014 werd een derde cd uitgebracht 'Light Shining Through'.
Voor het nummer 'Take My Hand' maakte de band een videoclip, deels gerealiseerd dankzij crowdfunding. Weer een band van op ons verlanglijstje. Enjoy people!

https://www.facebook.com/thefatherthesonandtheholysimon/

http://vi.be/thefatherthesonandtheholysimon